HARD- & SOFTWARE

Hard- & software

Welke hard- & software heb jij precies nodig?
Dat hangt af van het advies dat we uitbrengen nadat we jouw bedrijfssituatie, eisen en wensen voor de toekomst volledig in kaart hebben gebracht.

Betrouwbare fabrikanten

Gerenomeerde vaste merken

PC's, printers en overig randapparatuur

Ondersteuning installatie

Goed om te weten

Avensys werkt alleen samen met betrouwbare fabrikanten en leveranciers. Daarom werken we in principe met vaste merken voor de volgenden onderdelen:

    • Werkplekinrichting met hoofdzakelijk HP, daarnaast o.a. Lenovo en Dell
    • (Multifunctionele) printers HP en Kyocera
    • Servers HPE
    • Netwerk bekabeld en draadloos van o.a. Ubiquiti
    • Leveren en installeren producten van o.a. Microsoft, Adobe, AutoDesk

Wat zeggen de gebruikers?

Waarom ik zo tevreden ben over AVENSYS? Dat is omdat ik nooit zorgen hoef te hebben over het functioneren van het hart van mijn bedrijf. AVENSYS en haar medewerkers staan mij van meet af aan bij met deskundig advies, zowel bij de aanschaf als het onderhoud van al mijn hardware- en software.

Wat ik erg op prijs stel, is het persoonlijke contact, mij als klant goed kennen en me daarom uitstekend kunnen adviseren om oplossingen te vinden die goed passen bij mijn bedrijf, maar vooral ook bij mij als persoon.

Als MKB-er moet ik bovendien op de kleintjes letten, dus let ik erop dat mijn automatiseringsbedrijf betaalbare diensten blijft leveren, en dat doen ze al jaren, zonder in te boeten op kwaliteit. Houden zo!

Elise Lengkeek

ZJIRAFF

Na bijna 15 jaar samenwerking met Avensys Automatisering & Advies kunnen we zonder enige terughoudendheid stellen dat Avensys een ideale partner is gebleken voor Sealpac International.

De kwaliteit van de dienstverlening is per definitie van hoog niveau en wordt gekenmerkt door grote deskundigheid, flexibiliteit, snelle reactietijden en een prettige persoonlijke omgang.

Al met al een partner in de juiste zin van het woord waar Sealpac International onbevreesd de digitale toekomst mee in gaat.

Paul Erken

SEALPAC INTERNATIONAL