CLOUDSERVICES

Cloudservices

Online werken met flexibiliteit naar de toekomst

Volledig werken in de cloud met Microsoft 365 of liever toch werken met een hybride oplossing? Samen kijken we naar de meest geschikte oplossing voor jouw business.

Ook je website kan ondergebracht worden in de cloud. Zo blijft het visitekaartje van je bedrijf veilig bewaard en geback-upt en altijd bereikbaar voor up to date-aanpassingen.

Microsoft 365

Hosting

Online back-up

Servers (lokaal en in de cloud)

Ondersteuning gebruikers

Wij bieden jou:

Microsoft 365

  • Volledig werken in de cloud of gedeeltelijk
  • Inrichten en beheer omgeving
  • Levering abonnementen
  • Hybride oplossingen: koppeling van jouw lokale server met een cloud-omgeving

Hosting

  • Webhosting
  • Domeinnaamregistratie
  • Spamfiltering

Online back-up

  • Lokale server
  • Microsoft 365 (Barracuda Cloud-to-cloud back-up)

 

Welke cloudservice van Avensys is het meest geschikt voor jouw bedrijf?

Wat zeggen de gebruikers?

Waarom ik zo tevreden ben over AVENSYS? Dat is omdat ik nooit zorgen hoef te hebben over het functioneren van het hart van mijn bedrijf. AVENSYS en haar medewerkers staan mij van meet af aan bij met deskundig advies, zowel bij de aanschaf als het onderhoud van al mijn hardware- en software.

Wat ik erg op prijs stel, is het persoonlijke contact, mij als klant goed kennen en me daarom uitstekend kunnen adviseren om oplossingen te vinden die goed passen bij mijn bedrijf, maar vooral ook bij mij als persoon.

Als MKB-er moet ik bovendien op de kleintjes letten, dus let ik erop dat mijn automatiseringsbedrijf betaalbare diensten blijft leveren, en dat doen ze al jaren, zonder in te boeten op kwaliteit. Houden zo!

Elise Lengkeek

ZJIRAFF

Na bijna 15 jaar samenwerking met Avensys Automatisering & Advies kunnen we zonder enige terughoudendheid stellen dat Avensys een ideale partner is gebleken voor Sealpac International.

De kwaliteit van de dienstverlening is per definitie van hoog niveau en wordt gekenmerkt door grote deskundigheid, flexibiliteit, snelle reactietijden en een prettige persoonlijke omgang.

Al met al een partner in de juiste zin van het woord waar Sealpac International onbevreesd de digitale toekomst mee in gaat.

Paul Erken

SEALPAC INTERNATIONAL