BREEDBAND GLASVEZELINTERNET

Glasvezelinternet via Breednet

Betaalbaar glasvezelinternet op de industrieterreinen van Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten met uitlopers naar Zeewolde en Lelystad. De glasvezelaansluiting wordt geleverd via Avensys Automatisering & Advies.

Keuze uit Breednet Premium of Lite afgestemd op de wensen van je bedrijf.

Hoge snelheden to wel 1 Gbit

Voor zakelijke klanten

Technische ondersteuning

Advies op maat

Breednet Premium

  • Snelheden tot 1 Gbit
  • Hoge bandbreedte garantie
  • Delen verbinding mogelijk in bedrijfsverzamelgebouw
  • Ondersteuning via Avensys

Breednet Lite

  • Snelheid 50 of 100 Mbit
  • Speciaal voor het MKB
  • De verbinding mag niet gedeeld worden
  • Ondersteuning via Avensys

Welk abonnement heb je nodig?

Wil jij weten welk Breednet abonnement bij jou past, dan is het heel verstandig om je huidige internet gebruik eens kritisch te bekijken. Houd rekening met het feit dat je download-behoefte waarschijnlijk toeneemt met het groeien van je onderneming.

Advies op maat nodig?

Avensys heeft er alle kennis voor in huis om precies aan te sluiten bij jouw huidige situatie.
Neem vrijblijvend contact met ons op via 0341-701146 of info@avensys.nl

Wat zeggen de gebruikers?

Waarom ik zo tevreden ben over AVENSYS? Dat is omdat ik nooit zorgen hoef te hebben over het functioneren van het hart van mijn bedrijf. AVENSYS en haar medewerkers staan mij van meet af aan bij met deskundig advies, zowel bij de aanschaf als het onderhoud van al mijn hardware- en software.

Wat ik erg op prijs stel, is het persoonlijke contact, mij als klant goed kennen en me daarom uitstekend kunnen adviseren om oplossingen te vinden die goed passen bij mijn bedrijf, maar vooral ook bij mij als persoon.

Als MKB-er moet ik bovendien op de kleintjes letten, dus let ik erop dat mijn automatiseringsbedrijf betaalbare diensten blijft leveren, en dat doen ze al jaren, zonder in te boeten op kwaliteit. Houden zo!

Elise Lengkeek

ZJIRAFF

Na bijna 15 jaar samenwerking met Avensys Automatisering & Advies kunnen we zonder enige terughoudendheid stellen dat Avensys een ideale partner is gebleken voor Sealpac International.

De kwaliteit van de dienstverlening is per definitie van hoog niveau en wordt gekenmerkt door grote deskundigheid, flexibiliteit, snelle reactietijden en een prettige persoonlijke omgang.

Al met al een partner in de juiste zin van het woord waar Sealpac International onbevreesd de digitale toekomst mee in gaat.

Paul Erken

SEALPAC INTERNATIONAL