image

Printen op basis van contract

Printen op basis van een vaste prijs per pagina, het is al een tijdje mogelijk maar nu ook via Avensys Automatisering & Advies. Wij zijn in de mogelijkheid om printers te leveren op basis van koop of lease met een all-in contract. Wij werken hiervoor met de producten van Kyocera.

Wanneer u een uitgebreide multifunctionele printer wilt in uw bedrijf dan is deze vaak erg kostbaar om in één keer aan te schaffen. Een dergelijke printer leasen in combinatie met een all-in contract is dan ook een hele goede optie. De printer hoeft niet in één keer worden aangeschaft en door de toevoeging van het all-in contract zijn de toners in begrepen. Net als de voorrijkosten en werkzaamheden van een monteur bij storingen of onderhoud. Ook de onderdelen die nodig zijn bij een reparatie zijn in begrepen. Het all-in contract wordt afgesloten op basis van het verwachte aantal pagina’s die afgedrukt zullen worden per jaar. Een vaste prijs per afgedrukte pagina is het resultaat.

Ook wanneer u op zoek bent naar een kleurenprinter zonder de extra mogelijkheden van scannen, faxen en kopiëren is het mogelijk om een all-in contract af te sluiten. In dit soort gevallen zal de printer gekocht worden door u als klant om er vervolgens een all-in contract bij af te sluiten. De aanschafwaarde van deze printers is niet dusdanig dat lease een interessante optie is. Het all-in contract bied u wel vaste printkosten per pagina en geen onverwachte uitgave bij een eventuele storingen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het aanschaffen of leasen van een multifunctionele- of kleurenprinter met een all-in contract kunt u contact met ons opnemen.
Wij zijn bereikbaar per mail op . of per telefoon op 0341-701146.