image

30 mei 2016 / Vacature junior systeem- en netwerkbeheerder

We zijn op zoek naar uitbreiding van ons team. Kom jij ons verstreken of ken je iemand?

Lees meer >>

23 november 2015 / Erkend leerbedrijf

Avensys Automatisering & Advies is door SBB erkend als leerbedrijf voor de MBO opleidingen ICT-beheerder (Niveau 4) en Medewerker beheer ICT (Niveau 3)

Lees meer >>

27 augustus 2014 / Check uw HP-netsnoer; het kan brandgevaarlijk zijn

HP roept klanten op het netsnoer met adapter te controleren van notebooks en mini-notebooks en van randapparatuur als docking stations die zijn verkocht onder de merken HP en Compaq. Deze kunnen brandgevaar opleveren.

Lees meer >>

23 januari 2013 / Cyberoam Authorized Partner

Avensys Automatisering & Advies is Cyberoam Authorized Partner geworden.
Cyberoam is een innovatieve firewall oplossing om uw netwerk nog beter te beveiligen.

Lees meer >>

25 augustus 2012 / Wij zijn verhuisd!!

Met ingang van 25 augustus jl. zijn wij verhuisd. We hebben onze locatie aan de Horsterweg verruild voor een kantoor aan de Mariënhoef op het industrieterrein Veldzicht.

Lees meer >>

28 februari 2011 / Windows 7 Service Pack 1 beschikbaar.

Nadat in oktober 2009 Microsoft Windows 7 heeft gelanceerd is afgelopen week Service Pack 1 vrijgegeven. Service Pack 1 voor Windows 7 is voornamelijk een verzameling van updates waarvan een groot aantal al is vrijgegeven via Microsoft Update.

Lees meer >>

11 november 2010 / Printen op basis van contract

Printen op basis van een vaste prijs per pagina, het is al een tijdje mogelijk maar nu ook via Avensys Automatisering & Advies. Wij zijn in de mogelijkheid om printers te leveren op basis van koop of lease met een all-in contract. Wij werken hiervoor met de producten van Kyocera.

Lees meer >>

8 juli 2010 / Gratis Microsoft Office 2010 upgrade

Heeft u tussen 5 maart 2010 en 30 september 2010 een Microsoft Office 2007 licentie aangeschaft dan kunt u tot uiterlijk 30 oktober 2010 een upgrade aanvraag doen.

Lees meer >>

12 mei 2010 / Software As A Service (SaaS)

SaaS biedt u de mogelijkheid te werken met een server omgeving die niet in uw eigen bezit is. Hierdoor heeft u niet de aanschafwaarde die gepaard gaat met een eigen server maar wel de voordelen van het werken met een server. Denk hierbij aan het in kunnen zien van elkaars agenda en het werken in gezamenlijke bestanden. Daarbij komt het voordeel dat u op de SaaS omgeving kunt werken in uw eigen gegevens vanaf elke PC of laptop die over een internet verbinding beschikt. Dit is een groot voordeel wanneer uw medewerkers ook eenvoudig vanaf thuis willen kunnen werken.

Lees meer >>

3 mei 2010 / ZyXEL Authorised Partner

Per 1 mei jl. zijn wij officieel ZyXEL Authorised Partner en hier mee is ons product assortiment verder uitgebreid. Door dat we partner zijn van ZyXEL kunnen we ook op deze producten een optimale ondersteuning bieden. Voor meer informatie over de producten van ZyXEL kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Lees meer >>