image

Avensys Automatisering & Advies is in mei 2009 gestart met advies voor en begeleiding van automatiseringsprocessen van MKB-ondernemers. Jan Henk Hofstee en Marcel Vonk zijn de oprichters en eigenaars en nemen samen ruim 20 jaar ervaring mee binnen de automatiseringswereld van het MKB.

Wat is er minimaal nodig aan ICT-oplossingen binnen uw organisatie?. En wat zijn opties bij groei of krimp van uw onderneming? Avensys helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. We staan voor een heldere en open communicatie over uw automatisering. No nonsense is ons sleutelwoord. Omdat wij voor kwaliteit gaan, werken wij samen met betrouwbare partners op het gebied van webdesign en applicatieontwikkeling. Op deze manier kunnen wij ons zelf volledig richten op uw netwerk en systemen.

Avensys werkt met verschillende fabrikanten en leveranciers. We zijn onder andere Microsoft Partner, NETASQ Partner, Solcon Partner, ZyXEL Authorised Partner en Unit4 reseller. Voor wat betreft hardware voor de servers en werkplekken werken we voornamelijk met HP. De software is voor een groot deel afkomstig van Microsoft. Op basis van onze jarenlange ervaring met fabrikanten en merken hebben we deze keuzes gemaakt. Wanneer u zelf een specifieke wens heeft, zijn wij altijd bereid daar zorgvuldig naar te kijken.